Adrese e-mail temporare

Te-ai aflat vreodată în situația în care aveai nevoie de o adresă de e-mail temporară ? Poate ai vrut să te înscrii pe un forum, dar nu știai dacă îl vei folosi? Sau poate pur și simplu încerci să te protejezi de spam?
Ei bine, atunci soluția pentru tine este o adresă de e-mail temporară.

În anumite situații ai nevoie de un e-mail doar pentru 10 minute, deoarece nu te vei mai întoarce niciodată la acel website. Pe când în alte situații poate vei vrea să ai un e-mail temporar, dar la care poți reveni și mai târziu, dar nu vrei să fie adresa ta principală de e-mail.
Unul din motivele principale pentru a face asta ar fi să eviți momentul când site-ul pe care te-ai înscris îți trimite e-mail-uri nedorite, sau își vinde baza de date către altcineva care va face același lucru.

Uite câteva din serviciile complet gratuite încercate de mine:

  1. Guerrilla Mail –  Are mai multe domenii diferite, și oferă opțiunea de a-ți recupera e-mailul mai târziu. Apasă pe ”WTF?” pentru mai multe detalii.
  2. Mailinator – Are mai multe domenii diferite, și oferă opțiunea de a transforma e-mail-ul într-unul permanent cu redirecționare către GMail
  3. Air Mail – Are mai multe domenii diferite, și după ce ai apăsat pe ”Get your e-mail address” îți permite să salvezi pagina și să revii oricând
  4. 10 Minute Mail – Acest website creează un e-mail valabil doar 10 minute, dar îl poți prelungi câte 10 minute înainte să expire
  5. Temp Mail – Odată ce ai accesat site-ul, primești un e-mail pentru 2 ore, dar îl poți prelungi cu câte 1 ora mereu

Anumite site-uri au blocat domeniile principale ale acestor servicii, de aceea am specificat dacă au mai mult de 1 domeniu disponibil.

Distracție plăcută.

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.