Galerie

Arta digitala făcută de Ellen McDermott

Ellen McDermott din Dublin, Irlanda este o fotografă care își transformă fotografiile în artă digitală. Munca ei este reprezentată de două galerii, una în New York și una in Dublin, dar a fost expusă și în multe alte părți ale lumii și a fost alesă de Flickr pentru a apărea pe prima pagină.

Am avut plăcerea să o văd pe Ellen McDermott în persoană discutând despre arta ei la clubul de fotografie din Dublin, unde a binevoit să ne povestească câte puțin despre cum a început să facă această arta digitala, dar și despre procesul ei de creativitate.

Continuă să citești

piramide, egipt
Galerie

Top fotografii Februarie 2015

M-am decis ca la fiecare inceput de luna sa fac un mic post cu un top fotografii facute de mine in luna precedenta. Asta va fi prima luna cand fac asta. Unele s-ar putea sa le fi vazut deja, pe cand altele vor parea mai noi.
In general, in aceste postari, vor fi puse fotografii care au primit atentie pe contul meu de Flickr, 500px, Facebook sau pur si simplu care mi-au placut mie cel mai mult.

Continuă să citești

einstein, castelul din dublin
Galerie

Sculpturi in nisip la castelul din Dublin

Am avut plăcerea de a vedea trei sculpturi in nisip făcute în curtea castelului din Dublin, așadar am scos aparatul și le-am imortalizat.

Orice sculptură bine realizată te lasă cu gura căscată, dar știind că sunt făcute in nisip m-a impresionat și mai mult. Poate pentru că a apelat la copilul din mine, care încerca să facă castele în nisip când mergea vara la mare, și de obicei ajungea să le facă în forma găleții.

Continuă să citești