Oare cum am ajuns sa am un sarpe in chiloti?

Am fost în Egipt pentru o săptămână pentru a vedea piramidele, a beneficia de vreme frumoasă și a descoperi cultura locală. Am descoperit… ba chiar mai mult decât aș fi vrut. Hai să vă ofer puțin context.

Eram la un spectacol numit „1001 Nopți” unde urma să văd un spectacol cultural despre istoria egiptului, dansuri din buric, alte dansuri egiptene și un spectacol cu șerpi hipnotizați. După descriere părea să fie o seară destul de interesantă și plăcută.


A început cu spectacolul cultural unde ne-au prezentat câteva scene din istoria egiptului, dar din păcate traducerea nu a fost grozavă așa că nu am înțeles mai nimic. Având în vedere că tot nu înțelegeam mai nimic, am ales să încerc puțină fotografie de noapte cu expunere prelungită. Uite două cadre din seara aia:

 

După acest spectacol cultural ne-am mutat la o scenă pentru a urmări dansurile.

Imediat după începutul spectacolului cu șerpi, mi-a făcut semn hipnotizatorul să urc pe scenă. Am mers lejer, asteptându-mă să am un șarpe încolăcit în jurul gâtului, sau ceva de genul ăsta. Este adevărat că așa a început, dar ce a urmat nu mi-a trecut nici măcar puțin prin gând, după cum se poate și vedea în primele fotografii când zâmbeam cu încredere. După ce l-a încolăcit în jurul gâtului meu, l-a prins de cap și l-a vârât, în lipsa unui cuvânt mai bun, direct în chiloții mei.

La început senzația a fost ciudată, simultan trecându-mă sentimente de amuzament, dar și de panică. Cam 99% din mine știa sigur că nu l-ar fi băgat dacă nu era sigur că nu va face nimic dar, credeți-mă, acel 1% apăsa foarte greoi pe creierul meu. Era clar că nu o să mă mișc nici măcar un pic, doar nu vroiam să îi dau mai multe motive să își ascută colții și într-o secundă moștenitorii mei să devina non-existenți.
A venit după puțin timp, deși pentru mine a părut o eternitate, și i-a descolăcit coada din jurul gâtului și a început să tragă de el, spunându-mi în același timp să sar în sus. Ce să sar domne’, că nu îmi venea să mă mișc deloc. Până la urma creatura era afară și un val de ușurare a trecut peste mine, scăpasem nevătămat. M-am întors la locul meu și am început să contemplez cum am ajuns să am un sarpe in chiloti.

Priviți pozele pentru amuzament și, dacă vreți să vedeți și mai mult, am și un filmuleț.

Un video de 3 minute:

Voi ați pățit ceva de genul ăsta vreodată ?

5 comentarii la “Oare cum am ajuns sa am un sarpe in chiloti?

  1. Damn.. si eu cand am vazut poza, prima data, am zis gata.. s-a zis cu viitoarele generatii de .. Ciungan, si se vor transforma in viitori generatii de Ciomu :)) Dar se pare ca ai scapat.. m-am uitat chiar si la videoclip. Oricum frumos ca ai avut timp si bani sa te duci in Egipt.

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.