Oare de ce nu m-am apucat de fotografie mai devreme?

În August anul trecut vă spuneam că am cumpărat un Canon 60D și că m-am apucat de fotografie. Ei bine, nu am stat degeaba și am făcut mai multe cursuri pe net, majoritatea pe Lynda.com, m-am uitat la foarte multe videoclipuri pe YouTube și am citit o grămadă de articole. Totuși simt că abia am început să înțeleg ce cuprinde acest hobby imens, dar nu mă simt descurajat, ba din potrivă mă îmi place fiecare moment.

Totuși nu pot să nu stau și să mă întreb de ce nu m-am apucat de fotografie mai devreme? Țin minte că am descoperit acest hobby când aveam 16 ani și aveam o cameră digitală. De atunci și până acum au mai fost destule experimentări, dar niciodată nimic serios.

Probabil că atunci eram altă persoană, cu alte dorințe, sau poate că era ceva înăuntr-ul meu care mă oprea să fac asta pentru că mă temeam ca nu voi produce fotografii reușite. Dacă asta este cu adevărat, atunci acum sunt pregătit să țin piept acestei frici și să lucrez mult până devin bun.

Până una alta mă voi consola cu vechea zicală: „Mai bine mai târziu decât niciodată.”, care probabil ar putea să fie descrierea vieții mele 🙂

Uite două fotografii care le-am facut recent și de care pot spune ca sunt mulțumit de cum au ieșit.

Photograph Shadow on crosswalk by Claudiu Ciungan on 500px

 

Ce parere aveti ?

4 comentarii la “Oare de ce nu m-am apucat de fotografie mai devreme?

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.