Primul concurs

De ceva timp am cochetat cu ideea de a organiza un concurs pentru cei mai fideli cititori ai mei, asadar am cautat pe internet diverse modele de concurs și idei, dar am decis ca o sa fac lucrurile extrem de simple.

Premiile puse la bătaie sunt 2 exemplare din Calea lui Mandela, despre care am scris pe blog cu ceva timp în urmă, și 2 exemplare din Secretele oamenilor împliniți, o carte care se află în biblioteca mea, dar despre care nu am scris încă.

Pentru a avea o șansă să câștigați aceste două cărți excelente trebuie doar să:

  • dați share la postarea asta pe Facebook ( s-ar putea să vă cer să-mi arătați că ați dat share dacă câștigați )
  • scrieți un comentariu mai jos ( orice comentariu este acceptat, atâta timp cât este civilizat )
  • vă abonați prin e-mail la blog ( veți primi un singur e-mail atunci când o postare nouă este publicată și vă puteți dezabona oricând )

Concursul se va încheia Duminică, 22 Martie,  la 17:00 ora României. În momentul acela voi folosi random.org pentru a alege 4 numere, care voi reprenzenta numarul comentariului postat mai jos. Vă rog să postați un singur comentariu de persoană, altfel voi fi nevoit să vă descalific.
Dacă e-mailul folosit în comentariu este găsit în baza de date, unde îi am pe cei abonați, atunci vă voi contacta și vă voi cere adresa și alte detalii necesare.
Dacă e-mailul nu corespunde cu nici un e-mail din baza de date, atunci voi trage la sorți din nou.
Dacă erați deja abonat(ă) prim e-mail, atunci puteți sări peste pasul 3.

PS: Nu uitați să și confirmați abonarea după ce ați introdus e-mailul pe pagina de abonare. Asta o puteți face apăsând pe „Confirm” în e-mail-ul pe care-l primiți.

Sper că am acoperit toate cazurile posibile, dar din moment ce este primul concurs pe care-l organizez vă rog să fiți răbdători.

Vă mulțumesc că luați parte și vă doresc mult noroc.

Caștigători

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat și îmi cer scuze pentru anunțul întârziat.

Câștigătorii sunt:

Ciprian Lospa
Alina Stoian Sâmpetru
Adi
Andreea D.

Dacă ați dat peste post-ul acesta prea târziu, sfatul meu este să vă abonați prin e-mail oricum pentru că vor urma și alte concursuri.

19 comentarii la “Primul concurs

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.