Galerie

Top fotografii Februarie 2015

M-am decis ca la fiecare inceput de luna sa fac un mic post cu un top fotografii facute de mine in luna precedenta. Asta va fi prima luna cand fac asta. Unele s-ar putea sa le fi vazut deja, pe cand altele vor parea mai noi.
In general, in aceste postari, vor fi puse fotografii care au primit atentie pe contul meu de Flickr, 500px, Facebook sau pur si simplu care mi-au placut mie cel mai mult.

1. Sase piramide – asta cred ca este evident unde este facuta. Daca mergeti acolo va trebui sa mergeti mai departe pe un deal ca sa puteti prinde toate cele 6 sau 9 piramide. Aici am avut doar 6 pentru ca celelalte 3 nu se vedeau bine de unde eram eu.

Sase piramide, Giza, Egipt

2. Umbra pe trecerea de pietoni – este una facuta din inspiratie. Treceam pe langa trecerea asta de pietoni si, din cauza la lumina foarte puternica care batea, am observat un contrast interesant.

Umbra pe trecerea de pietoni

3. Reflectia sphynxului – Acesta nu este sphynx-ul adevarat, dar mi-a placut foarte mult cum se reflecta in gresia de pe jos.

Reflectia sphynxului

4. Sfera de la Trinity College – Aceasta este o sfera care este in fata librariei de la Trinity College. Abia dupa ce am facut fotografia am aflat ca de fapt se roteste constant. Probabil o sa revizitez intr-o zi locatia.

Sfera de la Trinity College

3 comentarii la “Top fotografii Februarie 2015

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.