QuizUp: tu cate cunostinte generale ai?

Hai să vă spun despre QuizUp, jocul cu care mai nou îmi pierd timpul, dar totodată nu mă face să regret că am facut-o.
V-ați jucat vreodată trivia pe IRC, sau pe vreun website ? Dacă da, atunci știți deja despre ce este vorba, iar dacă nu, atunci vă spun că este vorba despre un concurs de cunoștințe generale.

Deseori îmi plac jocurile care mă stimulează într-un fel sau altul, dar mai ales jocurile care nu permit creierului să stea într-o stare letargică.

Câteva informații despre QuizUp:

Are peste 600 de subiecte din care puteți alege pe care doriți, așa că probabil există cu siguranță unul care să vă intereseze, dar atenție că jocul este disponibil doar in Engleză.

Categoriile principale sunt: Artă, Afaceri, Educație, Jocuri, Geografie, Istorie, Stiluri de viață, Literatură, Filme, Muzică, Natură, Știință, Sporturi și Televiziune.
Fiecare dintre aceste categorii conțin la rândul lor alte sub-categorii.

Vă permite să jucați impotriva unui adversar aleatoriu, sau să provocați un prieten la un duel. Imaginați-vă cum ar fi să vă provocați prietenul la un duel despre serialul Walking Dead, sau despre Orașele din Europa?

După ce treceți de nivelul 15 de la un subiect, aveți opțiunea pe site să trimiteți întrebările voastre proprii pentru subiectul respectiv și, dacă vi le acceptă, vor apărea în aplicație pentru toată lumea.

În imaginea de mai jos puteți observa „reusita” mea de a fi în top 10 în Irlanda la categoria Tehnologie. Sunt convins că asta s-a întâmplat doar pentru că nu joacă așa mulți oameni în Irlanda jocul acesta :), deși momentan sunt în jur de 25 de milioane de utilizatori ai acestei aplicații.

QuizUp Tech

O puteți găsi pe Android sau iOS.

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.