Cate un program gratis in fiecare zi

Un program gratis pe zi? Exista asa ceva?
Da, cu proiectul Giveaway of The Day.

Ok, spune-mi cum imi dau ei un program gratis in fiecare zi?

Pai este de fapt foarte simplu. Este vorba de un website destul de vechi si stabilit. Ei fac un parteneriat cu companiile de software, care trimit cate un program care ar fi costat $49, $59 sau mai mult, gratis.

Interesant, si cand expira programul gratis?

Pai, nu expira de fapt, nu este o copie de evaluare. Este exact versiunea pe care ai fi obtinut-o cu bani, dar este gratis 🙂

Bun, m-ai facut curios, acum spune-mi ce trebuie sa fac ?

De fapt, e foarte simplu. Intri pe pagina lor care intamplator e disponibila si in limba Romana: http://ro.giveawayoftheday.com/. Odata intrat, vei vedea programul din ziua respectiva si cat timp mai este pana va expira.

Pentru a te asigura ca verifici pagina in fiecare zi sa afli ce program gratis poti descarca, o poti adauga la favorite in browser, te poti inscrie pe lista lor de notificari zilnice, sau ii poti gasi pe Facebook, Twitter sau Google+.

Dupa ce ai intrat pe pagina lor principala, vei observa programul din ziua respectiva cu o descriere.
Apasand pe butonul „Mergeti in pagina de descarcare” veti ajunge la o pagina care contine o descriere, cerintele sitemului si comentarii de la alti utilizatori.
Daca vreti sa aflati mai mult despre program inainte sa-l instalati, este recomandat sa cititi comentariile celor care l-au incercat deja.

Mie personal imi plac programele gratis, fie ele open source/freeware sau daruite de catre companii prin diverse campanii de genul asta. Cui nu-i place ceva gratis? 🙂
Daca vreti sa aflati despre alte proiecte de genul asta si alte lucruri interesante, nu uitati sa va abonati la site-ul meu.

 

Lasa-mi un comentariu te rog...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.